На Одещині сталося три ДТП: дві людини загинули, серед постраждалих дворічна дитина

На Одещині сталося три ДТП: дві людини загинули, серед постраждалих дворічна дитина.

На Одещині сталося три ДТП: дві людини загинули, серед постраждалих дворічна дитина. Фото: od.npu.gov.ua

Події
29 липня 2023 16:46

За добу 28 липня у Білгород-Дністровському та Ізмаїльському районах Одеської області сталося три ДТП із загиблими та постраждалими. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Одна аварія сталася близько 05:00 неподалік села Десантне Ізмаїльського району. Попередньо правоохоронці встановили, що 23-річний водій автомобіля KIA перевищив швидкість, не впорався з керуванням та зіткнувся з опорою зупинки, після чого транспортний засіб відкинуло в дерево. 20-річну знайому водія, яка була на пасажирському сидінні, госпіталізували, водію надали медичну допомогу та відпустили додому, госпіталізація йому не знадобилася. Перевірка стану сп'яніння показала, що він був тверезий.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Друга ДТП сталася близько 22:00 на трасі Одеса – Рені, в межах села Михайлівка Білгород-Дністровського району. Попередньо встановлено, що 54-річний водій автопоїзда MAN наїхав на 42-річного чоловіка, коли той переходив проїжджу частину дороги у невстановленому та неосвітленому місці. Пішохода госпіталізували. Водій не постраждав. Перевірка на стан сп'яніння показала, що він тверезий.

Третя аварія сталася близько 23:00 на автодорозі – сполученням Шабо – Сергіївка – Татарбунари, в межах села Приморське Білгород-Дністровського району. Правоохоронці попередньо встановили, що 37-річний водій Audi, не впоравшись із керуванням, виїхав із дороги та зіткнувся з деревом. Водій та його 33-річний пасажир від отриманих травм загинули, ще двох пасажирів – 31-річну жінку та її дворічного сина госпіталізували.

На місцях ДТП працювали працівники територіальних підрозділів поліції. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження") і частини третьої статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб") Кримінального кодексу України. У рамках кримінальних проваджень правоохоронці призначили низку експертиз. Триває слідство.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах