На Одещині прикордонники спіймали чоловіка, який називав Україну "рагулятней": він намагався втекти

На Одещині прикордонники спіймали чоловіка, який називав Україну "рагулятней": він намагався втекти.

На Одещині прикордонники спіймали чоловіка, який називав Україну "рагулятней": він намагався втекти. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
31 липня 2023 14:21

На кордоні на Одещині викрили уродженця Кривого Рогу, який називав Україну "рагулятней" і поширював російську пропаганду. Про це повідомляє пресслужба Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Так прикордонники Білгород-Дністровського загону разом із СБУ виявили шанувальника "російського світу". Ця людина, яка за документами, але не за свідомістю, є громадянином України, планувала виїхати до Молдови через пункт пропуску "Старокозаче".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як з'ясувалося, 40-річний мешканець Дніпропетровщини підписано на інтернет-ресурси, які підтримують окупантів і навіть записує свої звернення, в яких поширює наративи російської пропаганди.

"Блогера" передали поліції.

На Одещині прикордонники спіймали чоловіка, який називав Україну На Одещині прикордонники спіймали чоловіка, який називав Україну

На Одещині прикордонники спіймали чоловіка, який називав Україну На Одещині прикордонники спіймали чоловіка, який називав Україну





Нагадаємо, що в Одесі суд ухвалив вирок блогеру Марії Лещенко, яка закликала бомбити Україну в соцмережі Тік-Ток. Наразі їй не можна працювати в органах влади десять років. Слідство визначило кваліфікацію злочину як колабораціонізм.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах