На Одещині поліцейський допомагав ухилянтам втекти за кордон

На Одещині поліцейський допомагав ухилянтам втекти за кордон.

На Одещині поліцейський допомагав ухилянтам втекти за кордон. Фото: dbr.gov.ua

Події
02 серпня 2023 15:52

На Одещині поліцейський допомагав ухилянтам втекти за кордон. Йому повідомили про підозру. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Правоохоронець ще у березні на службовому транспорті довіз до кордону трьох осіб для незаконного переходу. Однак копа та його клієнтів у лісі перехопили прикордонники.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Фігуранту повідомили про підозру у сприянні незаконному переправленню осіб через державний кордон (частина друга статті 332 Кримінального Кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, що одесит та дві його спільниці брали гроші за вивезення чоловіків за кордон, тепер їм загрожує не менше семи років в'язниці. Щоб потрапити до сусідньої країни, зловмисники вимагали 3500 доларів.

27-річний одесит залучив двох знайомих жінок віком 32 років та 25 років, щоб реалізувати свій злочинний план. Разом вони надали клієнтам в'їзд на транзитну територію у прикордонній зоні України з Республікою Молдова через Міжнародну контрольну точку автомобіля Маяк Папланка-Аудіо.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах