Одеса просить у Кабміну допомогу у відновленні міста після обстрілу

Одеса просить у Кабміну допомогу у відновленні міста після обстрілу.

Одеса просить у Кабміну допомогу у відновленні міста після обстрілу. Фото: Одеський Державний музичний ліцей імені професора Столярського/facebook.com

Події
04 серпня 2023 15:09

Одеські депутати просять Кабінету міністрів допомоги у відновленні міста після обстрілів. За це звернення до уряду та Міністерства культури проголосували депутати на позачерговій сесії Одеської міськради 4 серпня.

Так, йдеться про ті будівлі, які перебувають у державній власності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наприклад, депутат Петро Обухов запропонував звернутися до центральних установ із проханням виділити кошти на відновлення пошкодженої будівлі ліцею імені Столярського. Оскільки там вибуто майже всі вікна після ракетного удару 23 липня, колектив навчального закладу організує благодійні концерти, щоб зібрати гроші на ремонт. Наразі школа Столярського змушена закрити свої двері для учнів, доки не буде усунено пошкодження.

А виконуючий обов'язки віце-мера Олег Бриндак вніс пропозицію доповнити звернення на інші адреси, де також розташовані об'єкти держвласності. Серед них Сабанєєв міст, 1, Митна площа, 1, Дерибасівська, 4, Ланжеронівська, 4 та Преображенська, 3.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах