На Одещині чоловік затягнув у руїни та зґвалтував восьмирічну дівчинку

На Одещині чоловік затягнув у руїни та зґвалтував восьмирічної дівчинки.

На Одещині чоловік затягнув у руїни та зґвалтував восьмирічної дівчинки. Фото: pixabay.com

Події
04 серпня 2023 15:35

На Одещині чоловік затягнув у руїни і зґвалтував восьмирічну дівчинку – тепер він проведе за ґратами 15 років. Про це повідомляє прес-служба Прокуратури на Одещині.

Так, прокурори в суді довели, що чоловік наприкінці травня 2021 року в одному із сіл Одеського району почав переслідувати восьмирічної дівчинки, коли та поверталася додому від стоматолога на велосипеді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Схопивши за руку, він затягнув її в напівзруйнований будинок і, незважаючи на сльози, благання та опір дитини, вчинив дії сексуального характеру по відношенню до неї, застосовуючи фізичне насильство та погрози. При цьому засуджений наказав дівчинці нікому не розповідати про скоєні ним протиправні дії. Крім того, незадовго до скоєння вказаного злочину чоловік обікрав шість будинків своїх односельців.

За підтримку публічного звинувачення ювенальними прокурорами Біляївської окружної прокуратури мешканця Одеської області визнали винним у зґвалтуванні малолітньої та крадіжки (частина четверта статті 152, частина третя статті 185 КК України).

Відомості про засудженого внесли до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах