На трасі Одеса – Білгород-Дністровський зіткнулися легковики: хлопець загинув, дівчина у тяжкому стані

На трасі Одеса – Білгород-Дністровський зіткнулися легковики: хлопець загинув, дівчина у тяжкому стані.

На трасі Одеса – Білгород-Дністровський зіткнулися легковики: хлопець загинув, дівчина у тяжкому стані. Фото: od.npu.gov.ua

Події
05 серпня 2023 16:48

Увечері 4 серпня в межах села Барабой на автотрасі Одеса – Білгород-Дністровський сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції ва Одеській області.

Попередньо поліцейські встановили, що 23-річний водій автомобіля Audi, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив автомобіль BMW під керуванням 34-річного чоловіка, що мав перевагу в русі, і допустив із ним зіткнення.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Внаслідок ДТП водій Audi загинув, а його 22-річну пасажирку у тяжкому стані госпіталізували до лікарні. Водій та 15-річний пасажир BMW не постраждали. Перевірка водія на стан сп'яніння показала, що він був тверезий.

На трасі Одеса – Білгород-Дністровський зіткнулися легковики.На трасі Одеса – Білгород-Дністровський зіткнулися легковики. Фото: od.npu.gov.ua

На місці події працювали слідчо-оперативна група з розслідування ДТП ГУ ГУНП в Одеській області та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження призначили низку експертиз. Встановлюються всі обставини події.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах