На Одещині жінка отруїлася грибами

На Одещині жінка отруїлася грибами.

На Одещині жінка отруїлася грибами. Фото: pexels.com

Події
06 серпня 2023 14:14

На Одещині знову зафіксували випадок отруєння грибами. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Так, о 23:30 5 серпня до Служби порятунку надійшло повідомлення про госпіталізацію до реанімаційного відділення центральної районної лікарні 35-річної громадянки. Дівчина отруїлася грибами, які самостійно зібрала в лісосмузі біля садівничого кооперативу. Нині вона перебуває у тяжкому стані.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також представники ДСНС повідомили, що за добу гасили 32 пожежі, сім із яких спалахнули в Одесі. 21 раз вони виїжджали на загоряння сухої рослинності на загальній площі 22,795 гектара.

5 серпня о 15:26 до Служби порятунку надійшло повідомлення про спалах дворової споруди. Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що спалахує споруда на території приватного домогосподарства. О 15:39 пожежу локалізували, а о 15:45 – повністю ліквідували на площі 40 квадратних метрів. Під час самостійного гасіння пожежі зазнала опіків нижніх кінцівок 68-річна громадянка. Жінку у стані середньої тяжкості госпіталізували до медичного закладу. Причина пожежі та збитки встановлюються. Від ДСНС залучалися дві одиниці техніки та 12 пожежників.

Також протягом минулої доби рятувальники надавали допомогу населенню. У місті Кілія на вулиці Захисників Зміїного вони допомогли відчинити двері квартири, яку не могла самостійно відчинити 82-річна господиня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах