Дещо прохолодніше: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Дещо прохолодніше: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Дещо прохолодніше: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: Unsplash

Події
06 серпня 2023 22:27

За прогнозами синоптиків, в Одесі наступного тижня буде мінлива хмарність. Очікуються короткочасні дощі. Температура вдень коливатиметься від +22°С до +30°С, а вночі від +12°С до +22°С.

Про це повідомляє Гідрометеорологічний Центр Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

7 серпня

В Одесі та Одеській області буде мінлива хмарність. У місті без істотних опадів, а в області вночі місцями пройде короткочасний дощ і буде гроза. Вітер дутиме з півдня, а вдень із північного заходу зі швидкістю 9–14 метрів за секунду. Температура вночі в місті коливатиметься від +20°С до +22°С, а в області – від +17°С до +22°С. Удень в Одесі потеплішає до +28–30°С, а в області – до +26–31°С. Видимість на автошляхах області буде гарною.

8 серпня

Мінлива хмарність. Удень помірний дощ, можлива гроза. Вітер дутиме з північного сходу, а вдень із північного заходу зі швидкістю 9–14 метрів за секунду, проте місцями його пориви досягнуть 15–17 метрів за секунду. Нічна температура коливатиметься від +15 до +20°С. Удень стовпчик термометра підніметься до +22–27°С.

9 серпня

Мінлива хмарність. Уночі місцями пройде короткочасний дощ. Вітер дутиме з північного заходу зі швидкістю 9–14 метрів за секунду, але місцями його пориви досягнуть 9–14 метрів за секунду. Температура вночі триматиметься в межах від +12°С до +17°С, а вдень – від +22°С до +27°С.

10–11 серпня

Подекуди короткочасний дощ. Температура вночі знизиться до +13–18°С, а вдень підніметься до +25–30°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах