На Одещині на кордоні з Молдовою затримали чоловіка під час спроби дати хабар

На Одещині на кордоні з Молдовою затримали чоловіка під час спроби дати хабар.

На Одещині на кордоні з Молдовою затримали чоловіка під час спроби дати хабар. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
07 серпня 2023 08:58

На кордоні з Молдовою на Одещині затримали чоловіка під час спроби хабара прикордонникам, щоб виїхати. Про це повідомила пресслужба Південного регіонального управління Держприкордонслужби.

Так, 5 серпня до контрольного посту "Маяки" рейсовим автобусом "Одеса-Кишинів" прибув 34-річний чоловік. Під час проходження заходів контролю чоловік повідомив прикордонникам, що планує виїхати за кордон. Однак законних підстав для перетину кордону не було, тому отримав відмову у проїзді.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мандрівник виявився наполегливим і вирішив, що зможе таки проїхати далі, надавши хабар у розмірі 1000 євро. Прикордонник від хабара відмовився та поінформував про цей факт співробітників Національної поліції. Правопорушнику загрожує ще й кримінальна відповідальність за статтею 369 Кримінального кодексу України "Пропозиція, обіцянка чи надання неправомірної вигоди посадовцю".

На Одещині на кордоні з Молдовою затримали чоловіка під час спроби дати хабар.На Одещині на кордоні з Молдовою затримали чоловіка під час спроби дати хабар. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах