Під Одесою на пляжі зникла жінка

Під Одесою на пляжі зникла жінка.

Під Одесою на пляжі зникла жінка. Фото: pexels.com

Події
08 серпня 2023 10:34

7 серпня у селі Фонтанка-3 на Одещині на місцевому пляжі зникла жінка. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області.

Трагедія сталася на вулиці Восьмого Березня, в акваторії Чорного моря, на місцевому пляжі. Вчора о 16:20 від чергового правоохоронця надійшло повідомлення, що об 11:30 під час відпочинку на воді жінка 1963 року народження пішла купатися і зникла.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До пошукових робіт на воді розпочати немає можливості (шторм три бали). Обстежили півтора кілометри берегової лінії. Зниклу не виявили. Продовжувати пошуки планують сьогодні.

Нагадаємо, що сьогодні в Одеському районі біля дачного масиву Степове під час відпочинку на місцевому ставку потонув 65-річний чоловік, який намагався врятувати своїх онучок. Об 11:00 до Служби Порятунку надійшло повідомлення про те, що під час відпочинку на місцевому ставку, намагаючись витягнути на берег надувний матрац із двома онуками 2007 та 2010 років народження, потонув громадянин 1958 року народження (дідусь).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах