В Одесі можуть бути небезпечні авокадо, які вражають нервову систему

В Одесі можуть бути небезпечні авокадо

В Одесі можуть бути небезпечні авокадо Фото: unsplash.com

Події
09 серпня 2023 08:41

В Одесі виявили партію токсичних авокадо з кадмієм, який при попаданні в організм завдає шкоди травній та дихальній системі, а також вражає нервову систему. Про це повідомляє пресслужба ГУ Держспоживслужби в Івано-Франківській області.

Так, продукт експортувався з Польщі (оптовик: RK-Impex.PL SP.ZOO, Przemysl) до України (одержувач: ТОВ «Влюбайка», площа Десятого Квітня 1, к. 52, м. Одеса, 65009).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезгаданої продукції, про необхідність вилучення її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частину третю статті 20 Закону України "Про основні засади та вимоги безпеки та якості харчових продуктів".

У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за телефоном: (0342) 51-13-89, 51-13-92 або звертайтесь до територіальних управлінь.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах