Підготовка до 1 вересня: понад 70% батьків на Одещині за очне навчання

Підготовка до 1 вересня: понад 70% батьків на Одещині за очне навчання.

Підготовка до 1 вересня: понад 70% батьків на Одещині за очне навчання. Фото: klike.net

Події
09 серпня 2023 12:43

До 1 вересня на Одещині майже готові Понад 70% батьків бажають для своїх дітей очного навчання. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

На фінальній стадії ремонти у школах та садах. Більшість із них забезпечили власними укриттями. Інші користуватимуться шкільними автобусами для під'їзду до сусідніх освітніх закладів або "переїдуть" тимчасово до будинків із укриттям.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У деяких випадках передбачать комбінований формат навчання (очний та онлайн).

15 серпня всі садки та школи пройдуть контроль. Кожен заклад з дітьми повинен мати укриття та альтернативне харчування у разі відключення електроенергії. Їх слід тестувати вже зараз, не відкладати на осінь.

Також главам районів доручили перевірити збалансованість харчування – фінансування мають підняти щонайменше втричі. Гроші, запевняють у ОВА, на це є.

Батьків просять перевірити наявність щеплень у дитини відповідно до Національного календаря профілактичних щеплень, оскільки за статистичними даними в області кожна друга дитина не вакцинована відповідно до віку. Тільки колективний імунітет дозволить захистити дітей, які з об'єктивних причин не можуть вакцинуватись (наявність медичних протипоказань).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах