534 день війни: яка обстановка в Одесі вранці 11 серпня і що з відкриттям пляжів

534 день війни: яка обстановка в Одесі вранці 11 серпня.

534 день війни: яка обстановка в Одесі вранці 11 серпня. Фото: facebook.com/poberejye.odessa

Події
11 серпня 2023 08:03

Ніч із 10 на 11 серпня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги, але без обстрілу.

Так, сили протиповітряної оборони України – у постійній готовності, проте сигнали повітряної тривоги є обов'язковими для реагування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У прес-службі ОК "Південь" повідомили, що станом на вечір 10 серпня на бойове чергування у Чорному морі залишився ворожий ракетоносій. Підводний човен проекту "Варшав'янка" може бути споряджений чотирма ракетами типу "Калібр".

Як повідомив керівник Одеської ОВ Олег Кіпер в ефірі вчорашнього телемарафону, на Одещині триває підготовка до відкриття пляжного сезону.

"Продовжується обстеження пляжів, на які надалі можна буде пускати людей. На сьогоднішній день є три пляжі, які відповідають нормам безпеки – мають укриття в пішій доступності. І вже завтра буде підписано наказ про доступ відпочиваючих на ці пляжі. Наше завдання забезпечити гідні умови для відпочинку та оздоровлення одеситів, гостей міста та області, військових та їхніх сімей. І, що дуже важливо, безпека – має бути укриття, де відпочиваючі можуть перечекати повітряні тривоги, – Повідомив Кіпер.

Загалом на Одещині розглядають три райони, у тому числі Одесу, для відкриття пляжів. Водночас, як заявили військові, йдеться про окремі ділянки. Тобто все узбережжя не буде відкрито.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах