Ворог веде повітряну розвідку: яка ситуація в Одесі та області вранці 12 серпня

Ворог веде повітряну розвідку: яка ситуація в Одесі й області вранці 12 серпня.

Ворог веде повітряну розвідку: яка ситуація в Одесі й області вранці 12 серпня. Фото: facebook.com/OperationalCommandSouth

Події
12 серпня 2023 10:10

Ніч із 11 на 12 серпня в Одесі й Одеській області пройшла без обстрілу. Ранок почався із сигналу повітряної тривоги через активність ворожої розвідки. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Наші Сили оборони тримають ситуацію під контролем і в разі потреби діятимуть відповідно.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За даними Оперативного командування "Південь", станом на 14:17 11 серпня корабельне угруповання ворога було розгорнуто у кількості 12 одиниць: 11 – у Чорному та одна – в Азовському морях. Ракетоносії на той момент у морі були відсутні.

Нагадаємо, в Одесі планують відкрити три пляжі : муніципальний пляж на 10-й станції Великого Фонтану, муніципальний пляж на 13-й станції Великого Фонтану та пляж "Ікра" на 14-й станції Великого Фонтану.

Водночас, на думку керівника громадської організації "Асоціація саперів України", жодна перевірка не дасть 100% гарантії мінної безпеки пляжів. Військове керівництво також заявляло, що вважає повне відкриття пляжів в Одесі недоречним.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах