В Одесі відсторонили від роботи патрульного, який ударив чоловіка

.В Одесі відсторонили від роботи патрульного, який ударив чоловіка.

.В Одесі відсторонили від роботи патрульного, який ударив чоловіка. Фото ілюстративне: poglyad.tv

Події
13 серпня 2023 12:44

В Одесі відсторонили від роботи поліцейського, який під час конфлікту вдарив чоловіка. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Одеської області.

Так, 12 серпня у соцмережах з'явилося відео, де громадянин конфліктує з патрульними поліцейськими, один із правоохоронців ударяє цього чоловіка, після чого той падає.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У поліції повідомили, що ця подія сталася 1 серпня. Поліцейські запросили громадянина до управління патрульної поліції з метою розгляду справи про порушення ним правил дорожнього руху.

Відео: YouTube-канал Одесит

Під час розмови та підготовки до розгляду справи про адміністративне правопорушення вищезгаданий громадянин почав висловлюватися нецензурною лайкою у бік працівників поліції, також навмисно пошкодив бланк адмінпротоколу та постійно виявляв агресію.

Громадянина доставили до відділення поліції для подальшого з'ясування справи. У цей час оголосили повітряну тривогу, тому патрульні разом із чоловіком вирушили до укриття.

Дорогою громадян поводився агресивно, провокував поліцейських і висловлювався нецензурною лайкою. Під час конфлікту один із поліцейських неодноразово вимагав від громадянина, щоб той припинив порушувати порядок. Чоловік до цих вимог не дослухався. У результаті поліцейський застосував фізичну силу.

На місце події інспектори негайно викликали швидку медичну допомогу, проте потерпілий громадянин відмовився від допомоги.

За вказаною подією призначили службове розслідування. Поліцейського відсторонили від виконання службових обов'язків.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах