На вихідних в Одесі відкрили пляжі: як це було

У вихідні в Одесі відкрили пляжі: як це було.

У вихідні в Одесі відкрили пляжі: як це було. Фото очевидців

Події
14 серпня 2023 15:00

Минулими вихідними Одеса частково відкрила пляжі для туристів, через що на них утворився аншлаг. Втім, на звичайних пляжах люди також є.

На відкритих пляжах чергують рятувальники, вони не дають людям запливати до буферної зони та наблизитися до протимінних сіток.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На пляжах дозволяється з 08:00 до 20:00. Купатися не можна під час повітряної тривоги, виявлення підозрілих предметів та шторму від двох балів. Вихід в акваторію Чорного моря на плавзасобах, окрім рятувальних служб, заборонено.

Робота з посилення заходів їхньої безпеки триває безперервно. Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив голова Одеської ОВ Олег Кіпер.

"У ці вихідні Одеса бачила багато туристів, гостей міста. Для нас було позитивно, що люди можуть приїхати в море, оздоровитися. Ми бачили військових, розуміємо, що їхні родини оздоровлюються. Ми максимально з усіма громадами, де це можливо, хочемо унеможливити". будь-які загрози життю та здоров'ю людей", – сказав він.

Нагадаємо, що на Одещині офіційно відкрили шість пляжів. Інші будуть відкриватися після необхідних перевірок.

Стан морської води після теракту Росії на Каховській ГЕС стабілізувався. Епідеміологічна ситуація щодо інфекційної захворюваності в Одеській області контрольована, кількість хворих на кишкові інфекції нижча за сезонну захворюваність.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах