Безсонна ніч: яка ситуація в Одесі вранці 15 серпня

Безсонна ніч: яка ситуація в Одесі вранці 15 серпня.

Безсонна ніч: яка ситуація в Одесі вранці 15 серпня. Фото: facebook.com/28mechanizedbrigade

Події
15 серпня 2023 08:05

Ніч із 14 на 15 серпня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнал повітряної тривоги, але без обстрілу. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Так, повітряний. тривогу оголосили після третьої ночі. Вона тривала понад дві години. І хоча в соціальних мережах повідомляли нібито про напруження ракет на Одесу, основного удару ворога завдали по західних регіонах держави та Дніпра. У нас же в регіоні відбулися безсонною ніччю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

За даними Військово-Морських Сил ЗС України, станом на 12.59 14 серпня в Чорному морі знаходилися чотирнадцять ворожих кораблів. Ракетоносіїв серед них не було.

Тим часом армія РФ вдалася до нової тактики у Чорному морі після ударів по російських судах. окупанти створили загородження з цивільних кораблів для захисту свого флоту. Про це розповіла керівник об'єднаного пресцентру Сил охорони та оборони "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі 24 канали.

"Окупанти ховаються поки що за південно-східним узбережжям Криму. Головне, що змінилося: вони утворили так званий район огляду судів, де збирають цивільні судна. Фактично створюють собі бонову загороду, щоб не бути пошкодженими внаслідок атак", - розповіла Гуменюк.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах