На Філатова горіли квартири: є постраждала

На Філатова горіли квартири: постраждала.

На Філатова горіли квартири: постраждала. Фото: depositphotos.com

Події
15 серпня 2023 09:10

У понеділок, 14 серпня, на вулиці Академіка Філатова в Одесі горіли квартири у п'ятиповерховому будинку. Про це повідомляє пресслужба ДСНС на Одещині.

Так, о 16:48, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Вже на місці рятувальники встановили, що відкритим полум'ям палають квартири на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У найкоротші терміни, о 17:07, пожежу локалізували та о 17:09 загасили на площі 20 квадратних метрів. Внаслідок пожежі постраждала господарка квартири, громадянка 1930 року народження, яка отримала незначні опіки лівої верхньої кінцівки, але від госпіталізації відмовилася. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем господаркою. Збитки встановлюються. Від ДСНС Одеси залучали чотири одиниці техніки та 11 пожежників.

Всього за останню добу в Одеській області сталося 39 пожеж, дві з яких в Одесі. Також було 28 виїздів на спалах сухої рослинності на загальній площі 14,895 га.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах