У Департаменті охорони здоров'я Одеської обладміністрації призначили нового голову

У Департаменті охорони здоров'я Одеської обладміністрації призначили нового голову.

У Департаменті охорони здоров'я Одеської обладміністрації призначили нового голову. Фото: dumskaya.net

Події
15 серпня 2023 14:22

У Департаменті охорони здоров'я Одеської обладміністрації призначили нового голову Олександра Курмишева. Його призначив голова Одеської обласної державної (військової) адміністрації Олег Кіпер. Відповідне розпорядження оприлюднила пресслужба ОВА.

Згідно з документом, Курмишеву надали шостий ранг державного службовця і призначили оклад у 12,8 тисяч гривень. Також йому представлять надбавку у розмірі 12 відсотків посадового окладу за вислугу років на державній службі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі чиновник має стаж держслужбовця чотири роки та сім місяців. Він був головним лікарем клініки професійних захворювань ДУ «Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМН України», а також очолював Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 2020 року він уже вирушав на посаду заступника голови обласного департаменту охорони здоров'я та в.о. голови цього департаменту до Одеської ОДА, але тоді департамент очолила Наталія Одарій-Захар'єва. Курмишев на той час став радником голови ОДА з медичних питань.

Нагадаємо, що Одарій-Захар'єва написала заяву про звільнення за власним бажанням.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах