Що розповіли в РФ про удар по Одесі 14 серпня

Що розповіли у РФ про удар по Одесі 14 серпня.

Що розповіли у РФ про удар по Одесі 14 серпня. Фото ілюстративне: dnepr.express

Події
15 серпня 2023 16:09

Міноборони Росії поширило новий фейк про удар по Одесі в ніч проти 14 серпня. У відомстві заявили, що було завдано ударів "по місцях виробництва та зберігання безекіпажних катерів ЗСУ". Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій.

Стверджується, що "всі цілі вражені". Водночас, усі кадри з місця подій підтверджують, що російський удар вкотре призвів до пошкодження саме цивільної інфраструктури.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так звані звіти про атаки на Одесу та Одеську область РФ публікує після виходу РФ із "зернової угоди". Зазвичай МО РФ говорить про "центри прийняття рішень", "склади зі зброєю і технікою", "бази з іноземними найманцями" і так далі.

"На цей раз у списку місць виробництва та зберігання безекіпажних катерів" опинилися: супермаркет, гуртожиток, гімнастична зала місцевої ДЮСШ, багатоквартирні будинки, аптеки та автомобілі. Десь серед них і шукали росіяни надводні дрони", – йдеться у повідомленні Центру.

Нагадаємо, в ніч на 14 серпня окупаційна армія РФ випустила на Одесу вісім раків "Калібр" та 15 дронів Shahed-136. ППО збила всі ворожі цілі, але постраждали троє людей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах