Посол США в Україні відреагувала на російську атаку на порт на Одещині

Посол США в Україні відреагувала на російську атаку на порт на Одещині.

Посол США в Україні відреагувала на російську атаку на порт на Одещині. Фото: facebook.com/SecurSerUkraine

Події
16 серпня 2023 17:08

Посол США в Україні Бріджіт Брінк відреагувала на російську атаку на порт на Одещині. Вона назвала обстріл портової та зернової інфраструктури в регіоні "нахабною та незаконною" і зазначила, що це лише зміцнює рішучість США у своїй підтримці України.

"Під час чергового обурливого нападу цієї ночі росія знову завдала удару по портовій інфраструктурі України та світовому постачанню продовольства – ці нахабні та незаконні удари по цивільній інфраструктурі лише зміцнюють нашу рішучість підтримувати Україну і тих у всьому світі, хто залежить від українського сільськогосподарського експорту", – розповіла Брінк.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що в ніч із 15 на 16 серпня росія атакувала наш регіон безпілотниками. 13 із 16-ти вдалося збити. За інформацією поліції, внаслідок поразки БПЛА одного з портів на річці Дунай було пошкоджено складські приміщення та зерносховища з подальшим займанням. Пожежу оперативно ліквідували працівники ДСНС. Також на території порту механічні пошкодження зазнали автомобілі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах