На Одещині продають нафтобазу

На Одещині продають нафтобазу.

На Одещині продають нафтобазу. Фото: prozorro.sale

Події
17 серпня 2023 17:21

На Одещині виставили на аукціон колишню нафтобазу у місті Роздільна. Вартість майна становила 4,3 мільйона гривень. Про це стало відомо із порталу Prozorro. Продаж.

Новому власнику дістанеться від ТОВ "УкрРент-Інвест" адміністративна будівля площею 627,3 квадратних метрів, прохідна, склади, а також власна залізнична колія.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, наголошується, що надалі територія може використовуватись під будь-який вид діяльності: автостоянки, елеватори, СТО, ведення комерційної та іншої діяльності: промисловість, виробництво, сільське господарство.

Наразі триває прийом заявок для учасників.

Нагадаємо, що виставили на торги спортивно-оздоровчий комплекс "Люстдорф" в Одесі за 187,7 мільйона гривень. Загальна площа комплексу – 7736,2 кв. Об'єкт на Південно-Санаторній вулиці складається з адміністративної будівлі, готелю, спортивно-оздоровчого комплексу, футбольного поля, трибун, роздягалень, котелень та іншого. Земельну ділянку не продають.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах