Ремонт Київського суду Одеси за 110 мільйонів: волонтери виступили проти

Ремонт Київського суду Одеси за 110 мільйонів: волонтери виступили проти.

Ремонт Київського суду Одеси за 110 мільйонів: волонтери виступили проти. Фото: od.npu.gov.ua

Події
17 серпня 2023 15:06

Директор благодійного фонду "Корпорація монстрів" Катерина Ножевнікова висловила своє обурення щодо тендеру на проведення ремонтних робіт у Київському суді по вулиці Варненській, 3Б. На них міське управління капбудівництва хоче витратити 106 мільйонів гривень.

"Поки ми збирали на турнікети виявилося, що терміни подачі заявок на тендер з ремонту будівлі суду на вулиці Варненська у нашому чудовому місті Одеса на 110 млн грн не було скасовано, терміни минув і тепер буде визначено переможця і ремонт буде. 110 млн на ремонт 4 роки тому Барабанний дріб звучить з бомбосховищ... напевно там у суді за 4 роки як в анекдоті "попільнички всі заповнилися" і треба нові", – розповіла Катерина.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Спочатку інформація про це з'явилася на майданчику держзакупівель Prozorro. Вона одразу ж обурила одеських волонтерів, адже перед повномасштабним вторгненням будівлю та територію суду вже реконструювали за 34,5 мільйона.

"Офіційно заявляю, що якщо тендер на ремонт цього бісового суду не буде скасовано, я вийду на одиночний пікет на Думську і стоятиму там щодня з плакатом. І виходитиму туди щодня, навіть якщо мене забиратимуть вечорами до в'язниці. що виходити на пікети масово невчасно і не можна. А красти все, що вам дають по суті іноземні держави, які нас підтримують (поки що) я так розумію можна. Зупиніть це, поки що не вибухнуло, – закликала волонтер.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах