В Одесі п'яний водій втік від поліції, влаштував кілька ДТП та хотів наїхати на копа (відео)

В Одесі п'яний водій втік від поліції, влаштував кілька ДТП та хотів наїхати на копа.

В Одесі п'яний водій втік від поліції, влаштував кілька ДТП та хотів наїхати на копа. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
18 серпня 2023 09:28

В Одесі на Фонтанській дорозі чоловік керував автомобілем у стані сп'яніння, скоїв кілька ДТП, втік з місця події та погрожував патрульним. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції на Одещині.

Так, 17 серпня до поліцейських звернулися небайдужі громадяни та повідомили про водія автомобіля Mitsubishi із явними ознаками алкогольного сп'яніння. Для перевірки інформації патрульні одразу попрямували до можливого місця знаходження автомобіля. Під час обстеження Фонтанської дороги інспектори виявили автомобіль схожий на опис та подали сигнал про зупинку вказаного автомобіля.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водій Mitsubishi вимогу про зупинку проігнорував. Щоб уникнути спілкування з охоронцями порядку, порушник влаштував ДТП зі службовим автомобілем, хотів наїхати на одного з інспекторів, який намагався не дати йому виїхати з місця і почав тікати. У ході переслідування порушник утворив ще кілька ДТП. Його зупинили на вулиці Дмитра Донського. Водій був п'яний, поводився агресивно, на зауваження не реагував, лаявся нецензурною лайкою і погрожував інспекторам.

Оскільки у діях чоловіка вбачалися ознаки злочину за статтею 345 (Загроза чи насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ, водія затримали та передали слідчим для з'ясування всіх обставин події.




Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах