В Одесі планують витратити понад чотири мільйони гривень на закупівлю меблів для укриттів у школах

В Одесі планують витратити понад чотири мільйони гривень на закупівлю меблів для укриттів у школах.

В Одесі планують витратити понад чотири мільйони гривень на закупівлю меблів для укриттів у школах. Фото: omr.gov.ua

Події
20 серпня 2023 12:37

Для навчальних закладів Київського району Одеси планують придбати шкільні меблі більш як за чотири мільйони гривень. Про це кореспондент Vgorode дізнався із сайту державних закупівель Prozorro.

Тендер для обрання постачальника шкільних меблів для бомбосховищ провів комунальний заклад "Центр фінансування та господарської діяльності установ та установ системи освіти Київського району міста Одеси".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Для 37 навчальних закладів планують придбати: 216 шестигранних дитячих столів (без регулювання висоти), 1 296 дитячих стільців, 262 столи на металевій базі, 1 545 стільців та 524 односторонні лавки. Учасників аукціону було лише двоє. Переможцем став підприємець Резворович Олег Анатолійович, який погодився надати меблі за чотири мільйони 678 тисяч 500 гривень.

Нагадаємо, у селі Миколаївка Одеської області оголосили тендер на реконструкцію мосту через річку Чичиклія. Вартість робіт оцінили майже у 18 мільйонів гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах