Остаточне рішення: як навчатимуться школярі з 1 вересня в Одесі

Остаточне рішення: як навчатимуться школярі з 1 вересня в Одесі.

Остаточне рішення: як навчатимуться школярі з 1 вересня в Одесі. Фото: pexels.com

Події
21 серпня 2023 09:16

З 1 вересня в Одесі понад 90% шкіл працюватимуть у змішаному форматі – і очно, і дистанційно. У них навчатимуться близько 25 тисяч людей. Про це повідомила начальник територіального відділу освіти Приморського району Юлія Філлер.

За її словами, у школах продовжуються підготовчі роботи. Установи, які мають укриття, розпочнуть роботу з 1 вересня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В даний час проводиться дуже велика робота з ремонту укриттів. Жодне укриття не буде прийнято та не поставлено на облік, якщо не відповідатиме чинним вимогам. Основна увага звертається на вентиляцію при знаходженні дітей, освітленні, у тому числі й аварійному освітленні. У разі відключення світла школи мають генератори.

Розклад занять керівники шкіл складатимуть відповідно до кількості бажаючих навчатись очно та ємності укриття. Майже всі школи навчатимуться у дві зміни. Батьки можуть обирати формат навчання: очно чи дистанційно. Якщо половина хоче навчатись онлайн, будуть створювати дистанційний клас. Уроки вестимуть ті самі вчителі, що й очні. Якщо з класу дистанційно хочуть навчатися кілька учнів, їм буде запропоновано дистанційний клас в іншій школі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах