Через хаотичне паркування біля пляжів в Одесі медики не можуть дістатися потерпілих

Через хаотичне паркування біля пляжів в Одесі медики не можуть дістатися потерпілих.

Через хаотичне паркування біля пляжів в Одесі медики не можуть дістатися потерпілих. Фото: facebook.com/EMD103Odessa

Події
21 серпня 2023 10:00

З відкриттям пляжів в Одесі в Одесі постала проблема з проїздом екстрених служб до постраждалих на них. Про це повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

Так, за останній тиждень викликів від відпочиваючих побільшало. Почастішали випадки травм на воді, теплових ударів, непритомності, а також утоплення. Але через великий наплив відпочиваючих дороги до пляжів дуже завантажені і автомобілі навіть із проблисковими маячками та гучномовцями важко пробираються через пробки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У випадках утоплення або тяжкої травми дорогоцінні хвилини, які витрачаються на проїзд між недбало припаркованими автомобілями, можуть охороняти чиєсь життя. У зв'язку з цим лікарі просять водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та правил паркування, щоб не перешкоджати проїзду.

Також в черговий раз звертаємося до всіх, хто проводить час на пляжах: дотримуйтесь правил поведінки на воді, не пірнайте з пірсів, не заходьте у воду в стані алкогольного сп'яніння, стежте за дітьми і не знаходитесь на сонці занадто довго. Ці прості правила можуть врятувати життя та здоров'я вам та вашим дітям", – йдеться у повідомленні відомства.

lk;

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах