В Одесі будуть судити відомих "злодіїв у законі"

В Одесі судитимуть відомих "злодіїв у законі".

В Одесі судитимуть відомих "злодіїв у законі". Фото: dumskaya.net

Події
21 серпня 2023 15:15

В Одесі судитимуть відомих "злодіїв у законі", які організували "сходки" та керували "общаком". Про це повідомляє пресслужба офісу Генпрокурура.

Так, до суду направили обвинувальний акт щодо двох "кримінальних авторитетів" на прізвисько Лаша Сван та Умка. Ним інкримінували організацію та сприяння у проведенні та участь у злочинних зборах (сході) (частина перша статті 255-2 КК України).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Обвинувачені з використанням засобів зв'язку організували та взяли участь у трьох злочинних зборах з іншими "злодіями в законі". Там вони вирішували питання про розподіл матеріальних благ, одержаних злочинним шляхом – так званого "злодійського общака" з метою забезпечення фінансової підтримки інших суб'єктів підвищеного злочинного впливу.

Також координували злочинну діяльність, визначали осіб, відповідальних за збір коштів, одержаних злочинним шляхом на конкретній території, та вирішували конфліктні ситуації між криміногенними елементами. Їм обрали запобіжний захід – утримання під вартою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах