Скандал: на відкритому пляжі в Одесі ставлять дерев'яний настил для гольфу

На відкритому пляжі в Одесі ставлять дерев'яний настил для гольфу.

На відкритому пляжі в Одесі ставлять дерев'яний настил для гольфу. Фото: tsn.ua

Події
22 серпня 2023 08:30

На нещодавно відкритій ділянці пляжу "Дельфін" в Одесі почали примушувати пісок піддонами, не зважаючи на відпочиваючих. Там має з'явитися майданчик для гольфу. Відпочиваючі кажуть, що в такий спосіб бізнесмен намагається захопити територію безкоштовного відпочинку. Про це повідомляє " ТСН".

Інцидент стався, коли один із шести відкритих міських пляжів був повністю заповнений людьми. Опівдні, коли кількість відпочиваючих тут була максимальною, на пляж "Дельфін" вийшли молоді люди та почали встановлювати на піску дерев'яні піддони.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце викликали правоохоронців. Як тільки побачили їх, молоді люди зупинили роботу, але встановлене не прибрали. Наступного дня відпочивальникам довелося засмагати на піддонах.

Сам орендар заявив, що тут будують дитячий міні-майданчик. Каже, що це соціальний проект і, мовляв, у майбутньому діти зможуть займатися тут безкоштовно спортом.

Голова громадської організації "Гольфклуб Одеса" Володимир Врадій зазначає, що пляжів великих і безкоштовних місць тут вистачить. А ось чому майданчик для гольфу не на траві, а на піску впритул до моря — уникає відповіді.

"Ця ділянка пляжу десь приблизно 70-80% безкоштовно. Відповідно до закону ми повинні надавати 30% на березі безкоштовного пляжу. Цей майданчик займає 15% від усього пляжу тут 150 квадратних метрів", - сказав він.

В даний час всі дозволи та дотримання ним норм вивчає мерія.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах