В Одесі запустили таксі для ветеранів: до лікарень можна їздити безкоштовно

В Одесі запустили таксі для ветеранів: до лікарень можна їздити безплатно.

В Одесі запустили таксі для ветеранів: до лікарень можна їздити безплатно. Фото: open-almaty.kz/kk

Події
22 серпня 2023 13:21

В Одесі запустили спеціальне таксі для ветеранів російсько-української війни, які здобули інвалідність. Вони можуть безкоштовно скористатися ним щоб поїхати до лікарні. Про це повідомляє " УСІ ".

Це пілотний проект, він має один автомобіль спеціально адаптований для перевезення людей, які користуються колісним кріслом. Автомобіль оснащений пандусом для колісного крісла, електропривідними ременями, спеціальними ременями безпеки для пасажирів, які користуються колісним кріслом.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також, при необхідності, в послугу входить підйомник сходів DW-11C Wheelchair Lift для пересування сходами у висотних будинках, навіть за відсутності ліфта. Максимальна вага навантаження до 200 µг.

Транспортування проходить до медичних закладів у межах міста Одеси, а саме: лікарень та лікувально-профілактичних закладів; санітарно-оздоровчих та реабілітаційних установ; протезно-ортопедичних підприємств. Щоб скористатися безкоштовною послугою транспортування, слід звернутися за номером проекту: (095) 506-25-53.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах