Департамент міського господарства в Одесі поскаржився на вандалів: у трамваях навіть ходять до туалету

Департамент міського господарства в Одесі поскаржився на вандалів: у трамваях навіть ходять до туалету.

Департамент міського господарства в Одесі поскаржився на вандалів: у трамваях навіть ходять до туалету. Фото: t.me/ZKH_Odessa

Події
23 серпня 2023 10:47

Департамент міського господарства в Одесі поскаржився на вандалів, які псують мучених вагонів трамваїв. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Так, новий вагон 4046 Odessey розмалювали вандали прямо усередині салону. А про другий інцидент, що стався у вагоні б/г 3003, що курсує 13-м маршрутом у департаменті "навіть соромно розповідати". Там під час руху вагона пасажирка біля кабіни водія здійснила акт дефекації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Наше підприємство, наші водії працюють для ВАС і під час повітряних тривог і в холодні зимові дні, і в спеку, і під час карантину – щоб ви могли дістатися з/на роботу/навчання/лікарню тощо. У свою чергу закликаємо бути взаємоввічливими і залишати салони після себе в такому ж чистому вигляді, в якому ми випускаємо їх на лінію. Але коли ви стаєте свідками вандалізму - не мовчіть! Зупиніть!", – сказано у повідомленні комунальників.

Департамент міського господарства в Одесі поскаржився на вандалів: у трамваях навіть ходять до туалету.Департамент міського господарства в Одесі поскаржився на вандалів: у трамваях навіть ходять до туалету. Фото: t.me/ZKH_Odessa

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах