На Жоліо-Кюрі в Одесі сталася стрілянина за участю поліцейського: подробиці

На Жоліо-Кюрі в Одесі сталася стрілянина за участю поліцейського: подробиці.

На Жоліо-Кюрі в Одесі сталася стрілянина за участю поліцейського: подробиці. Фото: freepik.com

Події
24 серпня 2023 08:27

22 серпня на вулиці Жоліо-Кюрі, що на селищі Котовського в Одесі, сталася стрілянина за участю кінолога поліції. Чоловік застосував пристрій для відстрілу гумових кульок. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Попередньо встановили, що під час інциденту поліцейський перебував поза службою після добового чергування. На вулиці до нього почав чіплятися малознайомий чоловік у стані алкогольного сп'яніння. На ґрунті давнього конфлікту чоловік спровокував конфліктну ситуацію, почав чіплятися до правоохоронця та застосовувати до нього фізичну силу. З метою самозахисту поліцейських отримав належний пристрій для відстрілу гумових кульок та кілька разів вистрілив у бік чоловіка. Двічі він потрапив у його тулуб. Навіть після цього той продовжив бити поліцейського. Все це знімав на камеру телефону товариш призвідника сутички.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце події приїхали "швидка" та правоохоронці. Лікарі діагностували громадянину, в якого потрапив поліцейський, травматичне пошкодження передньої черевної стінки та грудної клітки. Вусняків конфлікту перевірили на стан сп'яніння – правоохоронець був тверезий, а в організмі цивільного чоловіка виявили 1,50 проміле алкоголю. Співробітники ТУ ДБР розпочали досудове розслідування щодо частини другої статті365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, а ГУНП в Одеській області – службове розслідування. На момент його поліцейського усунули від виконання службових обов'язків.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах