Голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн відреагувала на атаку по Ізмаїлу

Голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн відреагувала на атаку по Ізмаїлу.

Голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн відреагувала на атаку по Ізмаїлу. Фото: polskieradio.pl

Події
24 серпня 2023 09:24

Голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн засудила російську атаку безпілотниками портом Ізмаїл в Україні, яка сталася 23 липня. Вона наголосила, що РФ відповідатиме за свої військові злочини. Про це повідомила голова Єврокомісії у Твіттері.

"Росія навмисно і систематично завдає ударів по цивільній інфраструктурі та знищує тонни зерна, призначеного для харчування всього світу. Ці та інші напади на цивільне населення - військові злочини, за які Росія відповідатиме", - зазначила Урсула фон дер Ляєн.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що в ніч із 22 на 23 серпня ворог атакував Одеську область дронами-камікадзе типу Shahed-136. Деякі потрапили до портової інфраструктури та складських приміщень. Ворог завдав удару зі східного узбережжя Азовського моря. Загалом над Одеською областю знищили дев'ятьох безпілотників. Проте деякі потрапили до зерносховища та виробничо-перевантажувального комплексу в Подунав'ї. В результаті в складських приміщеннях виникла пожежа, яку пожежники оперативно ліквідували. Загиблих та постраждалих немає.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах