У дитсадках Одеси запрацювала послуга групи короткочасного перебування

У дитсадках Одеси запрацювала послуга групи короткочасного перебування.

У дитсадках Одеси запрацювала послуга групи короткочасного перебування. Фото: 24tv.ua

Події
24 серпня 2023 17:16

Два дитячі садки у Пересипському та Хаджибейському районах в Одесі почали надавати послугу групи короткочасного перебування для дітей. Про це повідомила директор департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олена Буйневич.

"Групи працюють у двох форматах. Три години на день щодня (без харчування, тому що ці години на розвиток, діти просто не встигають зголодніти з дому) або повний день через день або тиждень через тиждень (з харчуванням). Формат вибиратимуть батьки та керівник закладу, з урахуванням потреб та можливостей", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Такі групи відкривають лише у тих садках, у яких є укриття. 2000 сімей виявили бажання відвідувати такі групи. Тепер кожна з яких має отримати до вересня запрошення до неї.

Однак варто врахувати, що гурт зовсім не обов'язково буде у вашому садочку. Тому потрібно буде шукати можливості якомога ближче до нього. Також відвідування цієї групи не означає, що дитину позбавлять права відвідувати повну групу за наявності місць.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах