Ворог намагається розвідати позиції ППО: яка ситуація в Одесі й області вранці 26 серпня

Ворог намагається розвідати позиції ППО: яка ситуація в Одесі та області вранці 26 серпня.

Ворог намагається розвідати позиції ППО: яка ситуація в Одесі та області вранці 26 серпня. Фото: facebook.com/OperationalCommandSouth

Події
26 серпня 2023 09:08

Ніч із 25 на 26 серпня в Одесі й Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів, а ось протягом минулої доби сигнал тревоги звучав сім разів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

"Сім разів минулої доби лунав сигнал повітряної тривоги. Власне, перший пролунав уночі. Це була ворожа атака. Тоді знищили два "Калібри". Щодо решти шести, клятущий Міг знову злітав, і мова тут йде не тільки і не стільки про використання цим Мігом-31 ракети "Кинджал", а про спроби розвідати дані щодо наших систем протиповітряної оборони. Власне, сигнал тривоги тоді лунає по всій нашій країні", – сказав представник ОВА.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У Чорному морі зараз перебуває десять ворожих кораблів, а от ракетоносії виведено до Азовського моря.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Нагадаємо, в ніч проти 25 серпня ворог двічі атакував Одеський регіон: близько півночі із застосуванням тактичної авіації над Чорним морем випустив дві ракети, ймовірно, Х-35/Х-59 у напрямку одного з портів, а через кілька годин направив дві ракети типу "Калібр" з акваторії Азовського моря у бік обласного центру. Усі чотири ракети вдалося знищити силам протиповітряної оборони.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах