Здавав окупантам позиції ЗСУ та координати енергооб'єктів: на Одещині судитимуть російського агента

Здавав окупантам позиції ЗСУ та координати енергооб'єктів: на Одещині судитимуть російського агента.

Здавав окупантам позиції ЗСУ та координати енергооб'єктів: на Одещині судитимуть російського агента. Фото: od.gp.gov.ua

Події
26 серпня 2023 10:35

На Одещині судитимуть чоловіка, який займався розвідувально-підривною діяльністю для представників спецслужб РФ. Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

Так, за вказівками російських кураторів зрадник збирав дані про вогневі позиції, рух та розташування підрозділів українських захисників в Одесі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також інформатор передавав координати об'єктів енергетичної інфраструктури та інформацію про результати попередніх ракетних обстрілів для повторного ураження та остаточного виведення з робочого стану.

На Одещині судитимуть зрадника, який передавав окупантам дані про позиції ЗСУ.На Одещині судитимуть зрадника, який передавав окупантам дані про позиції ЗСУ. Фото: od.gp.gov.ua

Прокурори направили стосовно зрадника до суду обвинувальний акт за частиною другою статті 111 Кримінального кодексу України ("Пособництво державі-агресору").

На Одещині судитимуть зрадника, який передавав окупантам дані про позиції ЗСУ.На Одещині судитимуть зрадника, який передавав окупантам дані про позиції ЗСУ. Фото: od.gp.gov.ua

За таке порушення колаборанту загрожує позбавлення волі на строк від десяти до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна або без такої.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах