В Одесі порушили справу проти військовослужбовця за збут наркотиків

В Одесі порушили справу проти військовослужбовця за збут наркотиків.

В Одесі порушили справу проти військовослужбовця за збут наркотиків. Фото: facebook.com/vppru

Події
26 серпня 2023 19:04

В Одесі повідомили про підозру військовослужбовцю однієї з військових частин ЗСУ за фактом незаконного збуту наркотичних засобів (частина друга статті 307 Кримінального кодексу України – "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Про це повідомили у пресслужбі Спеціальної прокуратури у сфері оборони Південного регіону.

За даними слідства, матрос з метою незаконного власного збагачення за неправомірний вигоду неодноразово реалізував наркотичний засіб "канабіс", намагаючись втягнути у свої оборудки й військовослужбовців Державної прикордонної служби України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Наркоділка затримали правоохоронці 24 серпня, коли він за п'ять тисяч гривень намагався продати десять грам каннабісу військовослужбовцю Державної прикордонної служби України. Декілька місяців тому затриманий уже намагався продати наркотик одному з прикордонників.

Порушнику повідомили про підозру. На даний момент готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Продовжується досудове розслідування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах