Привіт, осінь: яка погода чекає на одеситів у вересні

Привіт, осінь: яка погода очікує на одеситів у вересні.

Привіт, осінь: яка погода очікує на одеситів у вересні. Фото: facebook.com/SytnikPhoto

Події
28 серпня 2023 13:11

Перший місяць осені в Одесі буде спекотним, але температура повітря вже не підніметься вище за 30 градусів тепла. Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

Так, 2 та 3 вересня синоптики обіцяють найвищу температуру повітря за місяць. Вона і становитиме 30 градусів тепла вдень та 21 градус вночі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом увесь вересень, за попередніми даними синоптиків, буде теплим. Більш-менш прохолодна погода чекає на городян хіба що після 20 числа, коли температура повітря вже не підніметься більше, ніж 24 градусів тепла.

Найхолодніший день очікується 24 вересня, коли місто накриє зливу. Тоді температура повітря опуститься до 21 градуса вдень та 18 градусів вночі.

Ясна погода на нас чекає з 3, 7, 8 та 9, 12, 16, 17 та 19 вересня. Дрібні дощі можливі лише шість днів: 1, 15, 21, 23, 25 та 30 вересня.

Середня температура вдень становитиме 25 градусів тепла. Середня температура повітря вночі – 17-18 градусів тепла.

Привіт, осінь: яка погода очікує на одеситів у вересні.Привіт, осінь: яка погода очікує на одеситів у вересні. Фото: gismeteo.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах