В Одесі підняли ціни на шкільне харчування

В Одесі підняли ціни на шкільне харчування

В Одесі підняли ціни на шкільне харчування Фото: mamovediya.com.ua

Події
30 серпня 2023 13:39

У школах Одеси підвищили вартість харчування, а безкоштовні обіди отримуватимуть виключно школярі пільгових категорій. Про це повідомила директор міського департаменту освіти та науки Олена Буйневич.

Так, сніданок коштуватиме 55 гривень, а обід 80. У новому навчальному році учні 1-4 класів, що належать до пільгових категорій, отримуватимуть харчування за кошти міського бюджету.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що перелік пільгових категорій дещо розширено. До нього увійшли також діти всередині переміщених осіб та діти військовослужбовців, які проходять службу. Для дітей, які навчаються у першу зміну, буде організовано сніданки, а для дітей, які навчаються у другу зміну – обіди.



Нагадаємо, що в Обласній психіатричній лікарні №2 Одеської обласної ради на вулиці Воробйова неправильно годували пацієнтів. Про проблеми з різноманітністю меню та недостатню кількість м'яса у стравах для хворих повідомили офіційно.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах