Стало відомо, скільки дітей підуть до школи на Одещині

Стало відомо, яке діти підуть у перший клас на Одещині.

Стало відомо, яке діти підуть у перший клас на Одещині. Фото: optima.school

Події
31 серпня 2023 11:43

До шкільної родини Одеської області завтра приєднаються одразу 21 тисяча учнів. Загалом навчання розпочнуть понад 270 тисяч дітей, у тому числі 6800 з-поміж тимчасово переміщених осіб. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Для більшості школярів навчальний рік розпочнеться в офлайн-режимі, як того бажали їхні батьки. Загалом розпочнуть роботу 607 шкіл області, з дотриманням усіх вимог ДСНС щодо безпеки дітей у укриттях.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Кількість захисних споруд навчальних закладів збільшили одразу на 325 одиниць і сьогодні їхня загальна кількість становить 1267. До речі, укриття мають працювати цілодобово, вдень захищати дітей, вночі бути відкритими під час тривог для всіх.

Ремонтні роботи триватимуть і щомісяця пропозиції щодо очного формату навчання збільшуватимуться в нашій області. У очному форматі працюватимуть і 475 садків.

Перший урок в області завтра присвятять ментальному здоров'ю вихованців за програмою Першої леді Олени Зеленської "Ти як". Крім того, у перші дні навчального року провести навчання з евакуації дітей у разі небезпеки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах