На Одещині за допомогою безпілотника знайшли авто з ухилянтами (відео)

На Одещині за допомогою безпілотника знайшли авто з ухилянтами (відео).

На Одещині за допомогою безпілотника знайшли авто з ухилянтами (відео). Фото: dpsu.gov.ua

Події
01 вересня 2023 15:09

На Одещині за допомогою безпілотника прикордонники виявили автомобіль із порушниками. Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби.

Так, 1 вересня прикордонники Подільського загону викрили посібника переправки осіб через державний кордон, а також трьох правопорушників, які намагалися незаконно потрапити до Молдови.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На околиці села Гребеники на Одещині охоронці кордону за допомогою БпЛА виявили автомобіль марки "ВАЗ", який рухався у бік кордону. Прикордонники автомобіль наздогнали та затримали. За кермом перебував місцевий житель, у салоні – три пасажири – громадяни України.

З'ясувалося, що українці вирішили незаконно потрапити за кордон, щоб уникнути призову на військову службу. Для цього через інтернет вони зв'язалися з організатором, який давав вказівки про зустріч із переправником. За це вони мали заплатити по 4500$США з кожного. Щодо "пасажирів", які намагалися незаконно перетнути кордон, складено протоколи про адміністративні правопорушення. А переправнику загрожує кримінальна відповідальність, передбачена статтею 332 КК.



Слід зазначити, що прикордонники Подільського загону за спробу незаконного перетину державного кордону України лише у серпні затримали 167 військовозобов'язаних чоловіків.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах