У булгурі з Одеси виявилися небезпечні інсектициди

У булгурі з Одеси виявились небезпечні інсектициди.

У булгурі з Одеси виявились небезпечні інсектициди. Фото: maximum.fm

Події
01 вересня 2023 16:08

У булгурі з Одеси, який мав вирушити до Польщі, виявили небезпечні інсектициди. Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби на Одещині.

Так, йдеться про інсектицид "Хлорпірифос". Номер партії: 1-08/2023/25 Булгур експортувався з України (виробник: ТОВ "Великий двір", вулиця Посмитного 9А, офіс 2, місто Одеса, 65062; місце завантаження: вулиця Шевченка 1Б, селище міського типу Радісне, Одеська обл., 67212).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Їхав продукт до Польщі (імпортер: Eurowinpol Sp.z oo, Rzeszów). Ця речовина використовується у боротьбі з паразитами. Хлорпірифос – діюча речовина багатьох поширених інсектицидів широкого спектра дії. Він надає токсичну дію для більшості видів тварин та людини. Звертаємось до операторів ринку.

У разі виявлення зазначеного товару в обігу потрібно повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області, йдеться в повідомленні. Звертатися можна сюди: місто Одеса, вулиця Сьома Пересипська, 6 +380 (48) 716 1301, gu@odesa.consumer.gov.ua.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах