На Одещині в двох ДТП загинули велосипедисти

На Одещині в двох ДТП загинули велосипедисти.

На Одещині в двох ДТП загинули велосипедисти. Фото: od.npu.gov.ua

Події
03 вересня 2023 19:42

На Одещині у двох ДТП загинули велосипедисти. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Обидві аварії сталися увечері 1 вересня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Так, у місті Татарбунари, 28-річний водій ВАЗу скоїв наїзд на місцеву 66-річну жінку, коли вона їхала велосипедом в зустрічному напрямку та виїхала на смугу руху, якою їхав автомобіль. З місця ДТП велосипедистку каретою швидкої допомоги доправили до лікарні, де згодом від отриманих травм вона померла.

Ще одна смертельно ДТП сталася у селі Струмок. Там, як попередньо встановили правоохоронці, 21-річний водій автомобіля ВАЗ, виїхавши на узбіччя, наїхав на місцевого 52-річного чоловіка, який рухався велосипедом у попутному напрямку вздовж дороги. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Обох водіїв перевірили на стан сп'яніння. Перевірка показала, що вони були тверезими.

На місці події працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та співробітники територіального підрозділу поліції. Відомості правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України. У рамках кримінальних проваджень правоохоронці вилучили транспортні засоби та призначили низку експертиз.

Наразі слідство триває. Правоохоронці встановлюють повні обставини автотранспортних пригод.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах