В Одесі попередньо обрали підрядника, який ремонтуватиме ТЮГ

В Одесі попередньо обрали підрядника, який ремонтуватиме ТЮГ.

В Одесі попередньо обрали підрядника, який ремонтуватиме ТЮГ. Фото: odessa-life.od.ua

Події
03 вересня 2023 21:02

В Одесі попередньо обрали переможця тендеру на понад 31,5 мільйона гривень на реставрацію Театру юного глядача імені Юрія Олеші. Про це кореспондент Vgorode дізнався із сайту державних закупівель Prozorro.

Підрядником попередньо обрали товариство з обмеженою відповідальністю "Олімп Буд Девелопмент". Якщо з цією компанією укладуть договір, то вона має виконати роботи до 1 травня 2024 року.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Наразі рішення розглядає кваліфікаційна комісія.

Нагадаємо, 23 серпня Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської ОДА оголосив тендер на 31 мільйон 724 тисячі 946 гривень на реставрацію фасадів та покрівлі Театру юного глядача імені Юрія Олеші на вулиці Грецькій. Повідомлялося, що за таку суму планують оштукатурити та пофарбувати фасад театру, посилити віконні та дверні отвори, реставрувати ліпний декор та інші деталі, а також відновити покрівлю та водостічну систему.

Також у серпні стало відомо, що в Одесі планують за понад 106 мільйонів гривень реконструювати будинок Київського районного суду. З 28 серпня під будівлею мерії на Думській площі проходять мітинги: волонтери та небайдужі громадяни виступають проти державних закупівель на мільйони гривень під час повномасштабної війни та вимагають спрямувати кошти з бюджету на потреби армії. Черговий пікет відбувся і в День міста, вранці 2 вересня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах