На Одещині морські прикордонники вночі збили два дрони-камікадзе

На Одещині морські прикордонники вночі збили два дрони-камікадзе.

На Одещині морські прикордонники вночі збили два дрони-камікадзе. Фото: dpsu.gov.ua

Події
04 вересня 2023 15:22

Минулої ночі, 4 серпня, морські прикордонники збили дрон-камікадзе, запущений російськими окупантами. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Так, йдеться про безпілотника типу Shahed-131/136, який півднем Одеської області запустили росіяни. Мобільна вогнева група прикордонників Ізмаїльського загону Морської охорони у злагодженій роботі з усіма силами протиповітряної оборони стежила за певним сектором.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У складних умовах обмеженої видимості морякам прикордонникам все ж таки вдалося влучним вогнем результативно відпрацювати по одному з убивчих дронів, знищивши його в повітрі.

Зазначимо, це другий дрон, до якого потрапили вночі прикордонники під час нічної атаки на півдні України. Попередній ворожий Shahed-136 був збитий прикордонниками Одеського загону та феєрично впав у море минулої ночі.

Нагадаємо, що в ніч з 3 на 4 серпня РФ масовано атакував Одеську область ударними безпілотниками Shahed-136. Їх направили цивільною інфраструктурою Подунав'я.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах