Прикордонники показали, як збивали російські дрони над Одеською областю (відео)

Прикордонники показали, як збивали російські дрони над Одеською областю.

Прикордонники показали, як збивали російські дрони над Одеською областю. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
06 вересня 2023 16:02

Прикордонники Ізмаїльського загону показали, як сьогодні вночі збивали чотири ворожі дрони над Одеською областю. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Так, окупанти атакували південь Одеської області дронами-камікадзе типу Shahed-136. Чотири безпілотники якраз збили мобільними вогневими групами Ізмаїльського прикордонного загону під час нічної масованої дронової атаки вздовж кордону Одеської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Російські загарбники направили дрони на цивільну інфраструктуру Подунав'я.

"Цікаво, що на корпусах БПЛА замість застережливого російського напису "не братися" залишилося символічне "не брати" – і ніколи ними не були", – зазначили прикордонники.

Зазначимо, що ефективна дальність польоту Shahed-136 складає близько 1000 кілометрів із можливістю перевезти бойову частину вагою до 45 кілограмів. Найбільша дальність польоту становить 2500 км. Цей безпілотний літальний апарат може літати на висоті від 60 до 4000 метрів із крейсерською швидкістю 180 кілометрів на годину. Він оснащений гучним двигуном MD 550 або 3W, тому політ цього ударного дрона можна чути на відстані кілометрів. Дрон можна атакувати будь-якими засобами протиповітряної оборони, а виявити його можна за допомогою радара.

  • Прикордонники показали, як збивали російські дрони над Одеською областю (відео) фото
  • Прикордонники показали, як збивали російські дрони над Одеською областю (відео) фото 1
  • Прикордонники показали, як збивали російські дрони над Одеською областю (відео) фото 2

Прикордонники показали, як збивали російські дрони над Одеською областю (відео) фото



Усі фото та відео: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Нагадаємо, протягом майже трьох годин армія РФ атакувала Ізмаїльський район на Одещині ударними безпілотниками. Наша система ППО збила 15 дронів. На жаль, одна людина загинула. Співробітник агропідприємства, який отримав тяжкі поранення, помер у лікарні.

Також у кількох населених пунктах Одеської області зафіксовано руйнування та пожежі. Пошкоджено об'єкти припортової та сільськогосподарської інфраструктури: елеватори, адміністративні будівлі, агропідприємства.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах