Одесит продав гранату за тисячу гривень

Одесит продав гранату за тисячу гривень.

Одесит продав гранату за тисячу гривень. Фото: gettyimages/Laurent Hamels

Події
07 вересня 2023 14:08

39-річний одесит продав бойову гранату за тисячу гривень, за що тепер йому загрожує щонайменше три роки в'язниці. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Чоловіка затримали на вулиці Варненській, коли той продавав гранату. Поліцейські разом із фахівцями-вибухотехніками вилучили з місця події корпус ручної осколкової гранати "Ф-1" та запал типу "УЗРГМ", які, за попередніми висновками, у конструктивному поєднанні відносяться до категорії бойових припасів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, поліцейські вилучили у зловмисника виручені за "товар" гроші, а зі схованки, місце розташування якого вказав сам затриманий, – 69 набоїв калібру 5,45 міліметрів. Усі предмети правоохоронці направили на дослідження.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, носінні та збуті бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Після отримання висновку експертизи вирішуватиметься питання додаткової кваліфікації щодо вилучених патронів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах