На Одещині 16-річна дівчина вкрала чужу корову та продала її на м'ясо

На Одещині 16-річна дівчина вкрала чужу корову та продала її на м'ясо.

На Одещині 16-річна дівчина вкрала чужу корову та продала її на м'ясо. Фото: pexels.com

Події
08 вересня 2023 14:03

16-річна мешканка Подільського району Одеської області вкрала чужу корову та продала її заготівельникам м'яса. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, мешканка одного з населених пунктів Любашівської селищної громади звернулася до поліції із заявою про зникнення худоби. За словами жінки, вона прив'язала корову на пасовищі, а коли прийшла за нею за кілька годин, то не виявила навіть кілка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські територіального підрозділу поліції відразу ж розпочали пошук худоби та з'ясували, що до її зникнення причетна 16-річна місцева дівчина. Вона зателефонувала підприємцям, які займаються прийомом великої рогатої худоби, та здала їм корову, яку видала за свою, за півціни – 16 000 гривень. Таким чином вона завдала збитків на суму 32000 гривень.

Слідчі повідомили фігурантці про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану. Їй загрожує від п'яти до восьми років ув'язнення. Слідство продовжується.

Як виявилося, дівчина одного разу вже потрапляла в поле зору поліції, коли збігала з дому.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах