На Одещині в ДТП загинули двоє людей, ще троє – потрапили до лікарні

На Одещині в ДТП загинули двоє людей, ще троє – потрапили до лікарні.

На Одещині в ДТП загинули двоє людей, ще троє – потрапили до лікарні. Фото: od.npu.gov.ua

Події
10 вересня 2023 21:40

Увечері 9 вересня в Одеській області сталося дві смертельні ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

  • На Одещині в ДТП загинули двоє людей, ще троє – потрапили до лікарні фото
  • На Одещині в ДТП загинули двоє людей, ще троє – потрапили до лікарні фото 1
  • На Одещині в ДТП загинули двоє людей, ще троє – потрапили до лікарні фото 2
  • На Одещині в ДТП загинули двоє людей, ще троє – потрапили до лікарні фото 3
  • На Одещині в ДТП загинули двоє людей, ще троє – потрапили до лікарні фото 4

На Одещині в ДТП загинули двоє людей, ще троє – потрапили до лікарні фото

Фото: od.npu.gov.ua

Так, близько 17:00 у місті Біляївка 32-річний водій автомобіля Mitsubishi Lancer, рухаючись у напрямку міста Теплодар, перевищив швидкість, не впорався з керуванням та виїхав з дороги, допустивши перекидання транспортного засобу. Внаслідок ДТП водій легковика загинув на місці, а двоє його пасажирів 32-х та 37-ми років отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були доставлені до Біляївської районної лікарні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та група з реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. У рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці помістили транспортний засіб на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідчі дії продовжуються.

Ще одна смертельна аварія сталася близько 18:00 на 249 кілометрі автодороги Подільськ – Балта. За попередніми даними правоохоронців, 38-річний водій автомобіля Toyota Avensis, рухаючись із села Борщі в напрямку міста Балта, не вибрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням та допустив виїзд транспортного засобу за межі проїжджої частини дороги з подальшим перекиданням. Внаслідок пригоди водій автомобіля та його 46-річний пасажир отримали травми. Постраждалих каретою швидкої допомоги доправили до лікарні, де водій помер. Другого чоловіка госпіталізували з численними забоями тулуба.

За фактом даної ДТП слідчі також відкрили провадження за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України. Автомобіль помістили на арештмайданчик. Правоохоронці призначили судові експертизи та встановлюють всі обставини події.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах