В Одесі банда підлітків від 13 до 17 років грабувала людей

В Одесі банда підлітків від 13 до 17 років грабувала людей.

В Одесі банда підлітків від 13 до 17 років грабувала людей. Фото: od.npu.gov.ua

Події
11 вересня 2023 16:13

В Одесі викрито підлітків, причетних до крадіжки майна. Серед фігурантів – місцеві хлопці віком від 13 до 17 років. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Дехто з них спокусився речами відпочиваючих на пляжах, а дехто велосипедами в під'їзді багатоповерхівки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Одна подія сталася на 16-й станції Великого Фонтану, де найменші за віком діти викрали чотири мобільні телефони загальною вартістю понад 20 тисяч гривень, які компанія молоді залишила у сумці на піску без нагляду, коли ходила купатися. Поліцейські встановили правопорушників та вилучили у них два гаджети, решта – вони продали.

На сусідньому пляжі двоє старших підлітків 15-ти та 16-ти років аналогічним чином викрали рюкзаки з гаджетами та особистими речами ще однієї компанії відпочиваючих. Постраждалі отримали майнові збитки на суму понад 40 тисяч гривень. Втім, поліцейські та цих правопорушників розшукали та вилучили у них усе чуже майно. п

І ще двоє юних одеситів у віці 15-ти та 17-ти років з під'їзду багатоповерхівки на Фонтанській дорозі викрали два велосипеди загальною вартістю понад 10 тисяч гривень, які належали подружній парі. Хлопці планували продати двоколісники, давши оголошення на одному з популярних інтернет-сайтів, але не вдалося: поліцейські їх викрили та вилучили чуже майно.

За фактами крадіжок, скоєних під час воєнного стану, слідчі розпочали провадження за частиною четвертою статті 185 Кримінального кодексу. Щодо 13-річного хлопця вирішуватиметься питання застосування примусових заходів виховного характеру, оскільки він не досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність. Щодо решти фігурантів вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру. Слідство продовжується.



  • В Одесі банда підлітків від 13 до 17 років грабувала людей фото
  • В Одесі банда підлітків від 13 до 17 років грабувала людей фото 1
  • В Одесі банда підлітків від 13 до 17 років грабувала людей фото 2

В Одесі банда підлітків від 13 до 17 років грабувала людей фото

Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах